Jeni gati të bëheni leader i aftësive personale?
Jeni gati të mos humbni kohë më kot por të arrini qëllimet tuaja?

Ne në Telex jemi duke kërkuar për ty.

Kemi gjithmonë nevojë për më të mirët ndaj sot ju ftojmë të bëheni pjesë duke aplikuar.

Po kërkojmë :

Team Leader për Spanjisht ( me eksperiencë )

Agjent Financiar për gjuhët Frengjisht, Greqisht, Italisht dhe Spanjisht me:

➡️ Nivel mbi mesataren të të folurit të gjuhës përkatëse
➡️ Disponibilitet full time 10:00 – 19:00
➡️ Eksperienca, patjetër që përbën avantazh

… dhe për ty që i përmbush këto kritere ne ofrojmë :

📋 Pagë Bazë 1000 euro për Team Leader në gjuhën Spanjolle
📋 Pagë Bazë 600 euro për gjuhën Spanjolle
📋 Pagë Bazë 600 euro për gjuhën Italiane
📋 Pagë Bazë 600 euro për gjuhën Greqisht
📝 Bonuse ditore, javore dhe mujore
👉 Live Leads për të arritur objektivat
🎊 Fundjavat dhe festat zyrtare pushim