Agjent Telefonik

Telex është në kërkim të AGJENTËVE TELEFONIK me eksperiencë për gjuhët: ITALISHT, SPANJISHT dhe FRENGJISHT.

Përshkrimi i punës:

  • Mbajtja e vazhdueshme e kontakteve telefonike me klientet
  • Menaxhimi i portofolit të klienteve ekzistues dhe krijimi i një segmenti klientesh të rinj
  • Prezantim i shërbimeve të kompanisë dhe ndjekja e strategjise për të “fituar” klientin

 

Çfarë ofrojmë:

  • Pagat më të LARTA në tregun aktual të punës + bonus dhe përqindje të shkëlqyera DITORE, JAVORE, MUJORE.
  • Rritje profesionale në bazë të meritokracisë.
  • LIVE LEADS çdo ditë me qëllim arritjen e objektivave
  • Ambient bashkëpunues dhe komod në qendër të Tiranës
  • Kontratë pune në bazë të legjislacionit Shqiptar
  • Punësim konform zbatimit të protokolleve COVID-19

      Orari 10:00 – 19:00
      Fundjavat dhe festat zyrtare pushim