Agjent Financiar për gjuhët Italisht dhe Spanjisht

Jeni gati të bëheni leader i aftësive personale?
Jeni gati të mos humbi kohë më kot por të arrini qëllimet tuaja?

Ne në Telex jemi duke kërkuar për ty.

Kemi gjithmonë nevojë për më të mirët ndaj sot ju ftojmë të bëheni pjesë duke aplikuar.

Po kërkojmë :

Agjent Financiar për gjuhët Italisht dhe Spanjisht me :

➡️ Nivel mbi mesataren të të folurit të gjuhës përkatëse
➡️ Disponibilitet full time 09:00 – 18:00
➡️ Eksperienca, patjetër që përbën avantazh

… dhe për ty që i përmbush këto kushte ne ofrojmë :

? Pagë Bazë 600 euro për gjuhën Spanjolle
? Pagë Bazë 500 euro për gjuhën Italiane
? Bonuse ditore, javore dhe mujore
? Live Leads për të arritur objektivat
? Fundjavat dhe festat zyrtare pushim