Pozicione vakante

Agjent Financiar

Telex është në kërkim të AGJENTËVE FINANCIARË me eksperiencë për gjuhët: ITALISHT, SPANJISHT dhe FRENGJISHT.

Përshkrimi i punës:

 • Mbajtja e vazhdueshme e kontakteve telefonike me klientet
 • Menaxhimi i portofolit të klienteve ekzistues dhe krijimi i një segmenti klientesh të rinj
 • Prezantim i shërbimeve të kompanisë dhe ndjekja e strategjise për të “fituar” klientin

 

Çfarë ofrojmë:

 • Pagat më të LARTA në tregun aktual të punës + bonus dhe përqindje të shkëlqyera DITORE, JAVORE, MUJORE.
 • Rritje profesionale në bazë të meritokracisë.
 • LIVE LEADS çdo ditë me qëllim arritjen e objektivave
 • Ambient bashkëpunues dhe komod në qendër të Tiranës
 • Kontratë pune në bazë të legjislacionit Shqiptar
 • Punësim konform zbatimit të protokolleve COVID-19

      Orari 10:00 – 19:00
      Fundjavat dhe festat zyrtare pushim

Menaxher Grupi

Telex po kërkon MENAXHER GRUPI me eksperiencë për gjuhët: ITALISHT, SPANJISHT dhe FRENGJISHT.

Përshkrimi i punës:

 • Mbajtja e vazhdueshme e kontakteve telefonike me klientet
 • Menaxhimi i portofolit të klienteve ekzistues dhe krijimi i një segmenti klientesh të rinj
 • Prezantim i shërbimeve të kompanisë dhe ndjekja e strategjise për të “fituar” klientin

 

Çfarë ofrojmë:

 • Pagat më të LARTA në tregun aktual të punës + bonus dhe përqindje të shkëlqyera DITORE, JAVORE, MUJORE.
 • Rritje profesionale në bazë të meritokracisë.
 • LIVE LEADS cdo ditë me qëllim arritjen e objektivave
 • Ambient bashkëpunues dhe komod në qendër të Tiranës
 • Kontratë pune në bazë të legjislacionit Shqiptar
 • Punësim konform zbatimit të protokolleve COVID-19

      Orari 10:00 – 19:00
      Fundjavat dhe festat zyrtare pushim